Presentation

OM SING’S REPERTOAR

SINGs repertoar består till största delen av låtar till vilka Siv Ågren har skrivit både text och musik.

Texterna handlar ofta om existentiella och spirituella frågor och fenomen och är skrivna på svenska, finska eller engelska. Musikgenrerna är många: repertoaren innehåller allt från visor till rockmusik och från swing till latino och jazzinspirerade ballader.

Siv Ågren använder sig oftast av gitarr som ackompanjemang när hon skapar låtar. När SING framträder kan ensemblen bestå av två röster och en gitarr. Beroende på vilken del av repertoaren som framförs, kan SING också ha ett band med sig på scenen. 

SING spelar in sina ljudspår hos Stefan Kilju Lindblom i Vasa. I samarbete med SING mixar han låtarna, arrangerar och spelar in många av instrumenten.

Tine Sylvest skapar duoarrangemangen till låtarna. På studioinspelningar av SINGs musik arrangerar och sjunger hon alla harmonyvocals samt arrangerar stämmor för vissa instrument.

Santeri Jutila filmar de flesta av SINGs videor samt editerar och färdigställer videorna i samarbete med Siv Ågren och Tine Sylvest. Siv och Tine skapar koncepten till videorna och de flesta av situationerna i videorna improviseras fram under tagningarna.

AFFISCH FOTON

CV’n